×

Hoe kan je je aanmelden? 

Indien je een (crisis) hulpvraag hebt, raden we je aan om onze pagina "crisishulp" te bezoeken. 

Je kunt een opname telefonisch aanvragen via de receptie van het ziekenhuis op het nummer 02 270.93.30. Je wordt tussen 09u en 12u doorverbonden met de opnamecoördinator. Indien je contact opneemt op een ander tijdstip, zullen de receptionisten je gegevens noteren en doorgeven aan de opnamecoördinator. Wij beogen een snel en efficiënt beantwoorden van elke opnameaanvraag en contacteren je de volgende werkdag om de vraag samen verder te bekijken.

We overlopen enkele administratieve gegevens, je specifieke opnamevraag en je verwachtingen met betrekking tot een eventuele opname. Op basis van dit eerste gesprek legt de opnamecoördinator je vraag voor aan de afdeling met het geschikte behandelaanbod.

De opnamecoördinator zal je verder graag alle nuttige bijkomende informatie verstrekken over de opnameprocedure en -mogelijkheden.

Het psychiatrisch ziekenhuis stelt ook een aantal bedden ter beschikking voor personen met een interneringsstatuut. De behandeling wordt ingebed in de bestaande zorgprogramma’s van het ziekenhuis. Alle forensische opnameaanvragen mogen gericht worden aan de coördinator via 02 272 49 00.