×
  • Figuren_2
  • Figuren_4
  • Andorra
  • Figuren_3
  • Figuren_4
  • Figuren_5
  • Figuren_5
  • Figuren_7
  • Figuren_9

Scheepsbezoek MSC Virtuosa - Zeebrugge Cruise Terminal

*** VOLZET - inschrijvingen afgesloten ***

Dinsdag 14 maart 2023 

Afspraak in de Cruise Terminal van Zeebrugge ten laatste 10u00.
Zweedse Kaai (kaai 702-703), langs de Kustlaan, net voor de Pierre Vandamme zeesluis.
Bereikbaarheid: kusttram vanaf station Blankenberge richting Knokke tot halte Zeebrugge Kerk en verder wandelen tot de terminal, of wandelen van station Zeebrugge-Dorp. Een plattegrond vind je hier.

Zeebrugge is de ideale toeristische toegangspoort naar Vlaanderen. Het is daarom een populaire aanloophaven voor de cruiseschepen met een route in West-Europa of voor mini-cruises vanuit Groot-Brittannië of op doorreis naar de Noorse fjorden en de Baltische zee. Jaarlijks verwelkomt de haven ruim 150 cruiseschepen en bijna 400.000 toeristen die tijdens een daguitstap de toeristische troeven van Vlaanderen komen ontdekken.

Maak kennis met de infrastructuur van deze terminal en breng tegelijk een bezoek aan een van de meest populaire schepen van de MSC vloot, de MSC Virtuosa, een schip dat de komende weken meermaals aanloopt in de haven van Zeebrugge en duizenden passagiers naar Vlaanderen brengt. Terwijl de passagiers op excursie gaan krijgen wij de gelegenheid om het schip onder deskundige begeleiding te bezoeken. Meer technische informatie en beschrijving van de MSC Virtuosa vind je hier.

Na de identiteits- of paspoortcontrole (10u00) kunnen we aan boord. Bij een kop koffie krijgen we een korte presentatie van de rederij waarna we het schip verder gaan ontdekken. We sluiten af met een lunch in het restaurant. Rond 16u00 ontschepen we en dit is ook het einde van onze gemeenschappelijke activiteit. Wie wenst kan nog even een bezoek brengen aan de bovenste verdieping van de Cruiseterminal ABC-toren waar men vanuit het Njord rooftoprestaurant een prachtig uitzicht heeft (namiddag open vanaf 17u00) alvorens thuiswaarts te keren.

Prijs per deelnemer: € 7 (geleid scheepsbezoek + lunch + verzekering). 

Per persoon moet een afzonderlijke inschrijving worden gemaakt. Persoonsgegevens moeten worden doorgegeven zoals deze op de identiteitskaart of het internationaal paspoort zijn vermeld (!). Het betreffende identiteitsbewijs moet bij inscheping worden voorgelegd. Een strikte controle is hier van toepassing.
Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inshrijvingsformulier en het inschrijvingsgeld. Bedrag te storten op rekening van DTS-OTC Travel (BE29 4357 1586 8164) met vermelding van “MSC Virtuosa + naam en voornaam”. De betaaldatum bepaalt de volgorde van deelname. Aantal deelnemers beperkt.