×
  • Figuren_2
  • Figuren_4
  • Andorra
  • Figuren_3
  • Figuren_4
  • Figuren_5
  • Figuren_5
  • Figuren_7
  • Figuren_9

Natuur en landschapswandeling van Nessonvaux naar Trooz

Donderdag 20 april 2023 

Afspraak: vanaf 9u00 op spoor 2 van station Liège-Guillemins waar we om 9u19 de trein nemen naar Nessonvaux.
(trein met eindbestemming Verviers - opgelet voor lastminute spoorwijzigingen). 
Aankomst Nessonvaux om 9u40.

Wij starten onze wandeling in het station van Nessonvaux. Even een plat stukje langs de Vesder - waar nog steeds de gevolgen van de “waterbom” van 2021 te zien zijn - en dan een stevige klim om de vallei te verlaten. Weidse veldpartijen en koele bossen begeleiden ons – via de GR5 - tot in Olne. Wie last zou hebben van tand- of andere zeurderige pijn kan aan de kapel van St. Hadelin een spijker in de lindeboom slaan (uitleg volgt ter plaatse – zelf hamer en spijker meebrengen!). Na nog een korte wandeling houden we halt voor de lunchpauze en kunnen we genieten van de lekkere lokale biertjes in Forêt.

Buikje vol en dorst gelest … De rest van de wandeling is een makkie: alleen nog vlak en naar beneden. Zo komen we in Trooz waar eveneens nog de gevolgen van de overstromingen te zien zijn. Het station is vlakbij waar we om 16u25 (of ten laatste 17u25) de trein terug richting Luik nemen.

Wie wenst kan voor 27 € een lunch (hoofdgerecht + dessert) bestellen.
   - Arrangement 1: Gehaktbal “à la Louve” met salade en frieten
   - Arrangement 2: Koninginnenhapje
   - Arrangement 3: Geen lunch gewenst
Gelieve uw keuze bij inschrijving aan te duiden en het overeenstemmende bedrag te betalen.

De wandeling loopt over een afstand van 12 km (9 km tijdens de voormiddag en 3 km na de lunch). Stevige stapschoenen zijn aanbevolen.

Prijs per deelnemer: € 5 (geleide wandeling + verzekering) of € 32 (met inbegrip van een lunch).

Totaal bedrag (met of zonder lunch) te storten op rekening van DTS-OTC Travel (BE29 4357 1586 8164) met vermelding van “Nessonvaux”. Uw inschrijving is slechts definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. De betaaldatum bepaalt de volgorde van deelname. Aantal deelnemers beperkt.

Naam Persoon 1 :
Geboortedatum persoon 1:
Naam persoon 2 :
Geboortedatum persoon 2 :
Straat + Nummer :
Postcode + Gemeente :
Telefoon of GSM :
Email :
Verbonden aan :
Identificatienummer of stamnummer of FED of Partena klantnummer :
Bijkomende opmerkingen :
Ik aanvaard dat door deze inschrijving mijn persoonsgegevens worden beheerd en gebruikt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR). Enkel relevante berichtgeving zal mij door DTS-OTC worden toegestuurd. Mijn gegevens zullen geenszins aan derden worden verstrekt en de data die onder mijn referentie worden opgeslagen kan ik ten allen tijde opvragen, verbeteren en op eenvoudig verzoek ook laten verwijderen. :