×
|

Christophe Amond 

Christophe Amond ontdekte zijn passie voor mensen en hun ontwikkelinsgproces toen hij Talent Partner werd in 2005. Coaching werd zijn tweede natuur.
Met zijn een-op-één benadering, opent hij het volledige potentieel in mensen en biedt hen een op maat gesneden feedback, in lijn met de persoonlijke ambities en professionele objectieven van de coachee.

Vanaf 2009 neemt hij veel van initiatieven gericht op het leren, groeien en zich voortdurend ontwikkelen. Na het behalen van diverse coaching certificaten, vervoegde hij Coachinghouse.
Hij is gepassioneerd door de compexiteit van het menselijk gedrag, wat mesen motiveert om te doen wat zij doen en te realiseren wat zij ambiëren.

Zijn waarden en overtuigingen als professionele coach zijn integriteit en openheid. Zijn doel is om jou te ondersteunen bij het bereiken van wat jij wil en kan bereiken, zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak.

Christophe's motto is: 'Plus est en vous'. Hij is van mening dat wij allemaal verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en het potentieel in ons hebben om te groeien en verder te ontwikkelen. En in sommige situaties, kan een coach nuttig zijn om ons bewust te maken van deze ‘verborgen talenten’.

Zijn expertise situeert zich vooral op het vlak van Business Coaching en Intervisie. Dit laatste is een methode waarmee collega's elkaar helpen om beter te worden in hun werk. Dit gebeurt meestal in een intervisiegroep. De leden van de groep komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen. Deze intervisiegroep heeft een grote kans van slagen als de deelnemers dezelfde verwachtingen hebben over wat ze willen bereiken met de groep.

Christophe slaagt erin om bij zo’n intervisiebijeenkomst ervaringen met elkaar te delen en inzicht te krijgen in elkaars zienswijzen. Deze gesprekken brengen je vervolgens op nieuwe ideeën zodanig dat het ganse team er beter uitkomt en je als organisatie verder groeit door de kracht van de eigen medewerkers. 

Onze coaches zijn gecertifieerd door:

 • International Coach Federation (ICF) als Professional Certified Coach (PCC)
   
 • Franklin Covey voor 7 Habits for highly effective People en 7 H/Managers
   
 • Intervision Coaching
   
 • DISC-profiling, PPA, TTA en Team-analyse
   
 • Medewerkers Engagement (Lencioni) en EQ (Goleman)
   
 • Leiderschapstrajecten bij Mc Kinsey en Harvard
   
 • Marshall Goldsmith Stakeholders Centered Coaching
   
 • Certified Change Facilitator